Çıtır Çıtır Paçanga Böreği
Paçanga böreği; iç malzemesi kaşar peyniri, pastırma, domates, maydanoz ve biberden oluşan, yufka ile yapılan bir börek türüdür. İçerisinde bulunan malzemeler nedeniyle Türk mutfağına çok uygun olduğu için sıkça sofralarda yer almaktadır.
Zamansız ve Lezzetli Atıştırmalıklar
Beslenme rutinimize sağlıklı atıştırmalıklar eklemek konusunda kararsız olabiliyor, tercihlerimizi hızlı fakat sağlıksız atıştırmalıklardan yana kullanabiliyoruz. Biz de Antalya Balıkevi olarak zamansız ve birbirinden lezzetli atıştırmalıkları sizler için derledik. İşte kolayca ulaşabileceğiniz atıştırmalıklar ve tarifleri…
Defne Yaprağının Mucizevi Etkisi
Defne yaprağı daha çok Akdeniz ve Ege mutfağında kullanılır. Bununla birlikte yemeklere güzel bir tat ve aroma katmasıyla da bilinir. Biz de Antalya Balıkevi ailesi olarak defne yaprağını, balık ve deniz ürünlerimizde güzel bir tat ve aroma katması adına kullanıyoruz.
Mutfağınızda Kullanabileceğiniz Saklama Yöntemleri
Besin saklama yöntemleri adına yapılan deneme yanılma araştırmaları bize, depolanan gıdanın kalitesini ve hijyenini korumak istiyorsak öncelik vermemiz gereken en güvenli gıda koruma yöntemlerini öğretti.
Kış Meyveleri Zamanı
Havaların soğumasıyla birlikte hastalıklar kapımızı çalmaya başlıyor. Çevremizde sıkça bulunan, yakalanması oldukça kolay iki yüzden fazla soğuk algınlığı virüsüyle mücadele ederken, bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı kış meyveleri en büyük kurtarıcımız olmaya devam ediyor.